Ο Όμιλος «Μύησις» στη Ζάκυνθο για εκδηλώσεις

by / Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 / Published in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων

Πολυμελής ομάδα του Ομίλου μας ταξίδεψε την Παρασκευή 28 Αυγούστου στη Ζάκυνθο στα πλαίσια της Πολιτιστικής ανταλλαγής που ξεκίνησε ϕέτος τον Ιούνιο με το Σύλλογο «Φιόρο του Λεβάντε».

 

Την ομάδα της Μυήσεως υποδέχτηκαν μέλη του συλλόγου της Ζακύνθου η οποία, κατά γενική ομολογία, για τέσσερις ημέρες παρείχε την καλύτερη δυνατή ϕιλοξενία.

 

Οι δύο ομάδες που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία της Μυήσεως, συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας, παρουσίασαν προγράμματα από την πόλη της Καστοριάς αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς και των Πρεσπών σε δύο εκδηλώσεις,

 

Η πρώτη στη Λιθακιά, το Σάββατο βράδυ, και η κεντρική την Κυριακή 30 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο της Ζακύνθου, όπου το «Φιόρο του Λεβάντε» παρουσίασε την εκδήλωση με τίτλο «50+ 1 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου». Στην εκδήλωση μαζί με τη Μύηση και το Φιόρο, συμμετείχε και το χορευτικό συγκρότημα «Πρόοδος» από την Κρεμαστή της Ρόδου.

 

Η ϕιλοξενία της αποστολής της Ζακύνθου στην Καστοριά τον Ιούνιο, οι δύο Παραστάσεις της Μυήσεως αλλά και όλη η παρουσία της στη Ζάκυνθο, κατά γενική ομολογία αποτέλεσαν την καλύτερη προβολή αλλά και διαϕήμιση του τόπου μας και του πολιτισμού του.

 

Να σταθούμε βέβαια στο γεγονός και της ιδιαίτερης ϕιλοξενίας από το ξενοδοχείο Tsamis Zante Hotel & Spa στο Τσιλιβί, ιδιοκτησίας της γνωστής Καστοριανής οικογένειας Τσάμη. Οι  συμπατριώτες μας μόλις έμαθαν την άϕιξή της Μυήσεως στο νησί, μας προσκάλεσαν στον καταπληκτικό χώρο του ξενοδοχείου  τους όπου παρατέθηκε πλούσιο γεύμα σε όλα τα μέλη της αποστολής. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

Κλείνοντας να αναϕέρουμε πως οι σπουδαίες εμϕανίσεις της Μυήσεως είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων δουλειάς, αλλά και συνεργασιών μεταξύ των υπευθύνων των τμημάτων, των δασκάλων, του βεστιαρίου, αλλά κυρίως της αγάπης των χορευτών γι αυτό που πρεσβεύουν και υπηρετούν.

 

Συγχαρητήρια σε όλους.

 

1

2 3 4 5 6 7 7a 8 8a 8b 9 10 11 12 13

TOP